Slagerij Neirynck

Naar navigatie Naar inhoud

Slagerij Neirynck, meesterschap in vlees

Patrick Neirynck begon 30 jaar geleden een slagerij aan de kerk in Egem. Ondertussen is de zaak uitgegroeid tot een gekende naam in de streek met een uitgebreid assortiment vers vlees, charcuterie en bereide gerechten. Daarnaast verzorgen we ook uw feest zoals barbecues, eetfestijnen en recepties.

Onze diensten

Slagerij

Ontdek ons assortiment Bekijk onze culinaire folder

Vers vlees — barbecue — bereide gerechten — dagschotels — charcuterie

07u30 - 12u30 / 13u30 - 18u30

In de kijker

Wildpasteien: haas, patrijs, eend, fazant en everzwijn

Ruim assortiment bereide gerechten

Restaurantsteak

Hutsepot

Warme pasta met kalkoen

Bekijk onze culinaire folder

Like ons op Facebook!

en blijf steeds op de hoogte van onze gerechten, …

Vind ik leuk

Kampioen 2014

Vette os: wit-blauw ras

Onze slagerij