Slagerij Neirynck

Naar navigatie Naar inhoud

Meer dan 30 jaar meesterschap in vlees

Patrick is een boerenzoon uit een landbouwersgezin met acht kinderen. Zijn broers en zussen runnen allemaal een eigen landbouwbedrijf. De oudste broer, een veehandelaar, vond dat er een slager in het gezin moest zijn. En zo trok Patrick op zijn 12de naar de slagersschool in Diksmuide.

In 1987 kocht hij een café met feestzaal op het Dorpsplein en bouwde die om tot zijn eigen slagerij. In 2020 werd de zaak volledig vernieuwd dit om te blijven voldoen aan de eisen van een moderne slagerij.

De nadruk ligt steeds op vers en kwaliteitsvol vlees van eigen bodem.

De oudste broer van Patrick levert het rundvlees van eigen kweek. Ook voor varkensvlees, kip en kalkoen kunnen we rekenen op de beste kwaliteit.

Naast vers vlees en het ruime aanbod aan charcuterie is barbecue een grote specialiteit van slagerij Neirynck. Tijdens de zomermaanden vind je in de toonbank een ruim assortiment barbecuevlees. Daarnaast verzorgen wij tijdens het seizoen wekelijks barbecuefestijnen.

Openingsuren

  • Ma Gesloten
  • Di 07u30 - 12u30 / 13u30 - 18u30
  • Wo 07u30 - 12u30 / 13u30 - 18u30
  • Do 07u30 - 12u30 / 13u30 - 18u30
  • Vr 07u30 - 12u30 / 13u30 - 18u30
  • Za 07u30 - 12u30 / 13u30 - 18u30
  • Zo 07u30 - 12u30